Canderel – Yhtä hyvää kuin sokeri, ei turhia kaloreita

Elämä on tehty nautittavaksi! Kun haluat nauttia makeista herkuista ilman sokeria ja turhia kaloreita, makeuta Canderelilla. Sokerin haitat ovat yleisesti tiedossa, mutta Canderel maistuu yhtä hyvälle kuin sokeri ja kaloreita siinä ei ole juuri lainkaan, 90% vähemmän kuin tavallisessa sokerissa.

Herkullinen Canderel-makeutus sopii loistavasti painonhallintaan ja laihdutukseen, mutta myös diabeetikoille, keliaakikoille, odottaville ja imettäville äideille ja lapsille. Sokeriton Canderel on hampaillekin parempi vaihtoehto.

Canderel-makeuttamisen annostelu on helppoa, sillä annostus vastaa pitkälti sokerin annostusta: 1dl Canderelia vastaa 1dl sokeria. Canderel on kuitenkin kevyempää kuin sokeri, sillä 100g sokeria vastaa makeudeltaan 1,2dl Canderel-jauhetta. Kahvin tai teen makeuttamiseen Canderelia löytyy kätevänä puristeena. Lue lisää Canderelin tuotteista täältä.

Hyödyllisiä vinkkejä leivontaan ja ruuanlaittoon ilman sokeria

Kun leivot ilman sokeria ja käytät Canderelia, vispaa taikina mieluiten käsin, sillä sähkövatkain vaikuttaa tulokseen. Huomioi myös, että Canderel ei liukene munaan eikä öljyyn, joten lisää tämän vuoksi esim. viinietikkaa tai sitruunamehua.

Canderellilla ei ole säilövää vaikutusta, joten hilloihin ja mehuihin tulee lisätä mukaan säilöntäainetta. Monikäyttöinen Canderel kestää hyvin myös pakastamisen, joten se sopii mainiosti esim. pakastettaviin marjoihin, jäätelöihin ja sorbetteihin.

Keitto- ja uuninkuumennusaikojen on oltava lyhyitä, jotta makeutus säilyy, sillä Canderel sisältää aspartamiinia, joka on herkkää kuumuudelle. Tuote kestää keittolämpötilan menettämättä makuaan, mutta se on hyvä lisätä ruokaan vasta kuumennuksen jälkeen. Lue lisää Canderelin käytöstä ruoanlaitossa ja leivonnassa täältä. Pääset myös selaamaan reseptejämme luvallisiin herkkuihin täältä.

Sinulla on lupa nauttia – Canderelin avulla

Sokeriton Canderel auttaa tuloksellisessa painonhallinnassa sekä hyvän olon säilyttämisessä. Se takaa herkullisen lopputuloksen ilman sokeria ja kaloritaakkaa. Sokerin haitat ovat ilmeiset, sillä liiallinen sokerin käyttö ei kuulu terveisiin elämäntapoihin. Canderelin avulla huomaat pian, että ruoka ilman sokeria, on paitsi hyväksi terveydelle, myös taivaallisen herkullista.

Makeutusperheessä Canderelia on saatavana hienosokeria vastaavana jauheena ja kiteenä, sekä kuumien juomien makeutukseen tarkoitettuina puristeina. Myös stevian luonnollisesta makeudesta valmistetusta Canderel Greenistä on vastaavat makeutustuotteet saatavilla. Valikoimaan kuuluu myös sokeriton kaakaojuomajauhe Cankao.

Runsas sokerin käyttö ei kuulu terveelliseen ruokavalioon

Kaikilla ihmisillä on luonnollinen himo makeaan, mutta elämästä on turha tehdä liian negatiivista kieltämällä itseltään kaikki herkuttelu. Onneksi Canderel on moderni tapa makeuttaa ja keventää. Vaihtamalla sokerin Candereliin, voi vähentää huomattavia kalorimääriä herkutteluhetkistä luopumatta. Sokerin haitat ovat laajalti tiedossa, mutta erityisesti painonhallinnassa sokerin vähentäminen voi saada aikaan isoja tuloksia. Sokerissa on paljon kaloreita, mutta ei ravintoaineita.

Keinomakeutusaineet ovat erittäin tarkasti tutkittuja ja niiden vaikutuksista tiedetään paljon. On kuitenkin hyvä muistaa, että terveellinen ruokavalio on terveellisen elämän peruspilareita. Canderelin tuotteilla voit herkutella hyvillä mielin, sillä kaikki tuotteet ovat turvallisia käyttää. Tutustu hyväksyttyyn päivittäiseen käyttömäärään täältä.

Canderel makeuttaa ruokasi, leivonnaisesi, jälkiruokasi ja juomasi. Se auttaa painonhallinnassa ja hyvän olon säilyttämisessä. Canderel maistuu yhtä hyvältä kuin sokeri, mutta voit suoda itsellesi herkutteluhetkiä ja samalla vähentää sokerinsaantiasi. Sinulla on lupa nauttia!

Lue myös:

Painonhallinta ei ole kirosana
Hyvän olon reseptiin sisältyvät myös herkkuhetket
Liika on liikaa, varsinkin sokerissa
Diabetesliiton makeuttamisohjeet
Arvioi riskisi sairastua tyypin 2 diabetekseen